BejelentésAz egészség maga az élet!
Ne a matéria játékai irányítsák az életed, hanem a szeretet!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Segítség döntéshelyzetekben!

Új honlapom címe: www.lelekperc.hu

 

 

Tarot kártyával tanácsadás: 1 órás jóslás, tanácsadás a Tarot és Angyal kártyák segítségével: 8000 forint. Aki tolmácsol az Simon Vilmos egy önismeretben segítő segítő.

 

 


Ha kérdéseket teszel fel a Tarot kártyának, ő válaszol. Ha hiszel benne, ha nem, működik. Csak jól kell értelmezni a válaszát, ebben én tudok segíteni. A kártya engem nagyon megérintett. Ilyenkor, kapcsolatot létesítesz a tudatalattiddal, aminek meg kell adni a tiszteletet. 

Általában akkor fordulsz hozzá, ha valamiben bizonytalan vagy, és kérdéseid vannak. Igazán nem is a távoli jövődre vagy kíváncsi, hanem az adott helyzetek kimenetelére. Sokszor egyértelmű választ ad, de sokszor csak megismertet döntési lehetőségekkel. A döntés és a felelősség viszont a tiéd!


Nagyon fontosnak tartom az őszinteséget, és azt, hogy merjünk szembenézni a tudattalanunkban elraktározott dolgokkal, mintákkal. Maga a szándék is, hogy elindulunk ezen az úton egy bizonyos fajta más nézőponthoz juttat.

 

Kedvenc lapom: A császárnő

A héber ábécé harmadik betűjét rendelik hozzá: G vagy Gimel. A Gimel tevét jelent. Jelzi, hogy vannak tartalékaink. A nyár és az aratás idejére utal a nőiességre, a szépségre, a boldogságra és a sikerre. A képen, a trónján ülő Szűz Mária látható. Angyalszárnyai vannak, fején korona, és áldott állapotban van a kis Jézussal. Ő jelképezi, mint szimbólum, a befogadást és a kreativitást. Egy új életet teremt, hoz létre. Nem is akárkit, Isten fiát Jézust, aki megjelenik fizikai világunkban. A nőiességről beszél.

Minden férfitársam boldog lehet, ha megtalálja azt a nőt, az ő piros rózsáját, aki ezt a minőségű energiát tudja neki tartósan biztosítani.


Nézzünk egy példát! Egy középkorú hölgy volt kíváncsi és szerette volna megtudni mi fog történni a következő hat hónapban az életében.

Egy idősor kirakást használtam az elkövetkező fél évre előre, általánosan.(lehet specifikusan is csak a szerelmi és csak az anyagi témára is húzni).


A következő hat lapot húzta ebben a sorrendeben. császár/kehely6/sorskerék/bolond/érme4/ördög .Én a látnok tarot kártyából húzattam ahol a bolond lapja 0 értékkel bír. Így a kirakás kvintesszenciája 12 lett. A mély mondanivaló tehát az akasztott lapjához fűződik.

Elemzés: Látjuk, hogy az idősor közepén a sorskerék és a bolond lapjával valami nagy változásra adódik lehetőség. A kehely 6-os megmutatja, hogy valami még nincs a helyén és érzelmi gyógyulás  szükséges. Mint kiderült a férje halála miatti gyász még mindig feldolgozatlan. Valamiképpen sikerül a lezárás(már régóta húzódott) és a dolgokat a maga helyére tudja tenni. És jönnek a lehetőségek. Viszont az érme 4-el láthatjuk, hogy ő nem nyitott az újra. A bolond lapjánál szükséges egy nagyobb adag rugalmasság. És ő pedig inkább egy korlátba kapaszkodik. Következtethetjük logikusan, hogy ez a változás nem egy új személytől, udvarlótól fog bekövetkezni (a bolond jelezhet a kérdezőtől fiatalabb férfit is). Hanem inkább egy helyzettől vagy lehetőségtől  érkezik a hölgy életébe. Bekopogtat a változás, de nem nyitunk ajtót és ragaszkodunk a régihez. Segíthet itt a kvintesszencia (maga a lényeg)is. Mivel az akasztott egyik fő mondanivalója:. Hogy válts nézőpontot! Valamilyen belső változás azért elindul. Látjuk azért azt is, hogy a változás nem egy új munka mert akkor sem az érme-4-es jött volna ki. Hiszen ez egy nagyon stabil lap. Egy fix, fizikai helyzet tele korlátokkal. Elindulhatna valami új dolog, de egyből satufék és le is áll. Nagyon nem megy az elengedés. Mintha itt a 3. 4. lappal jövő lehetőségeket nem tudná kihasználni. A sors követelné a változást, de ő nem tudja kihasználni, nem hajlandó változni, változtatni. Ezt megtetőzve az ördög lapjával a fél év végén látjuk, hogy teljesen beleragad a fizikai világba. Egy még nagyobb korlátba kerül, ez akár még betegség lehet.

Rengeteg kipróbált kártya kirakásból találhatjuk meg a kérdésedre a legmegfelelőbbet!Köszönöm, hogy elolvastál.

Szép napot! Simon Vilmos
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!